DESPRE A.M.A.A.
CONGRES A.M.A.A. 2015
*In curand
REVISTA ANTI-AGING
CONTACT
 Despre A.M.A.A.
 Proiect PRO Social
 Despre Proiect
 Evenimente
 Grupul Tinta
 Achizitii
Evenimente

Conferinta lansare proiect

La Hotelul „Howard Johnson”, din București, în cadrul proiectului PRO SOCIAL, ID 83341, a avut loc în data de 25.06.2011 Conferința de lansare a proiectului la care au participat persoane angajate în domeniile: sănătate și protecție socială (grădinițe, spitale, clinici private, etc.) în scopul promovării proiectului prin diseminarea informației privind desfășurarea activităților ce urmează a fi întreprinse.

Conferința a fost organizată de echipa de implementare a proiectului și a debutat cu prezentarea d-nei Coordonator tehnic în cadrul proiectului - Teodorescu Luminița -, care a făcut o introspecție privind începutul proiectului, alegerea ”Asociației de Medicină Anti Aging” și ”Fundației PRO ARMONIA” ca parteneri și cursurile de calificare (programă, curricula, conținut cursuri, lectori, module și modalități de înscriere în grupul țintă, etc.) ce urmează a avea loc în cadrul proiectului.

A preluat cuvântul dl. Asistent Manager de proiect - Scarlat Ciprian Marian -, care a prezentat participanților obiectivele și indicatorii proiectul PRO SOCIAL, valoarea/ bugetul proiectului.

D-na Spătaru Silvia - în calitate de invitat -, a vorbit despre oportunitățile care se deschid celor ce urmează a se înscrie ca formabili/cursanți (gratuitatea cursurilor, obținerea unei calificări în ocupații căutate pe piața muncii care sunt în deficit, oportunitatea de a învăța de la lectori de prestigiu, diplome de calificare acreditate/ recunoscute intern și internațional) și despre beneficiul partenerilor de a furniza experți în derularea programelor sociale și de a obține experiență în derularea de programe de formare finanțate din fonduri europene.

Participanții au adresat întrebări referitoare la formatul cursului, program și modalitățile de evaluare și participare. A fost menționată perioada de desfășurare a cursurilor. S-a precizat și faptul că structura și conținutul programului de calificare se bazează pe standarde ocupaționale pentru ”Îngrijitoare copii la domiciliu”, ”Infirmieră” și ”Lucrător social”.

 

Ultimele Noutati

6th International Congress on Anti-Aging Medicine & 4th International Congress on Lasers in medicine and survery...
06-08 May 2011 - Poiana Brasov - Piatra Mare - Romania

Read more...

Copyright © 2003-2012 Asociatia de Medicina Anti-Aging. Toate drepturile rezervate.